сряда, 8 юли 2009 г.

СЕКС, ЛЪЖИ и ВИДЕО по социалистически




СЕКС

„Пустите му внуци, искат нови звуци” – се пее в една любима на синия електорат песен. Както е видно оттук, предпочитанията на внуците са далеч от партизанската романтика на "Черните ангели" и „На всеки километър”. Пропагандната машина обаче заложи твърдо на идеята да гъделичка носталгичните струни в душите на техните баби и дядовци и изтърва младия контингент. Ако все още има някакви позиции в българската кинематография, желателно е да сътвори спешно някоя по-свежа лента, която да върне червената младеж в лоното на социалистическия морал.

ЛЪЖИ

Ако можеха да се материализират в кебапчета, лъжите на социалистите щяха да изхранят целия китайски народ или поне да им осигурят по-достойно представяне в 41 парламент. Само вчерашните лъжи на президента, който се отрече от градивната си роля при съставянето на коалицията, роля, с която до последно се гордееше, тъй като въпросната коалиция била фактор за стабилност, обърнати в продоволствия, можеха да вкарат поне двама - трима мажоритарни депутати.

ВИДЕО

Ролята на видеото ще бъде продължително и детайлно изследвана от PR-анализаторите (по всяка вероятност чисто нови). Що се отнася до качеството, някои твърдят, че било на ниво, други, че има нарушени авторски права в последните му варианти. Ясно е обаче, че тези първи стъпки в модерността също спомогнаха за категоричния резултат - 17, 70% или 22% разлика с печелившите. Очевидно, за следващите избори ще трябва да тръгнат в друга посока.

Снимки:http://www.vsekiden.com/imgs/mnenia/maja-manolova-020708.jpg

http://www.tvevropa.com/bg/video_news/bulgaria

http://svejo.net/img_story_custom/25/253188-big.jpg

2 коментара:

САНДО каза...

Знаем си ние колко са ни потентни момчетата - и навремето комсомолските секретари бяха същински разгорещени бикове и щипеха бригадирките като бесни. Та може би там изразходваха повече енергия, отколкото трябваше, та изостанаха с плана, а и петилетката отиде зян... Пустото му порно, значи! Сега и изборите им съсипа. Нищо де, важното е любов да има!

8 zh Team каза...

Не, това беше следизборно досъсипване. Пък и потентността нещо е под въпрос, щом са опрели до помощни средства.