сряда, 10 юни 2009 г.

С ЖЪЛТА КНИЖКАСлед като социолози и политолози класифицираха електората по „възраст, класа, пол, занятие”, политиците ще почват да го характеризират и по личностни качества. Предизборно пенсионерите станаха „некачествен материал”, блогърите (обаче с извинение) – „простаци”, а следизборно (или междуизборно) привържениците на Синята коалиция според Антон Кутев са психически непригодни, тоест "луди". Не че електоратът пести любезности по адрес на политиците, но той пък е в позицията да бъде ухажван, така че може да си го позволи. Изобщо взаимната любов е на ниво!

Не знам дали „жълтата книжка” е мит или реалност, но ако все пак съществува, предлагам да влезе в списъка на документите, с които може да се гласува и онези, които са си изгубили личната карта да се възползват от нея.

4 коментара:

Анонимен каза...

Значи според Антон Кутев аз съм луд.Изобщо не е смешно.Има хора(визирам тъкмо Кутев),които в маниакалността си и цинизма си,биха минали и през човешки трупове,само и само да имат Власт и Парички!haralanov.blog.bg

ЗЛАТИНА КОЕВА каза...

Не знам дали е маниак, но цинизмът е налице. Лошото е, че интригите при сините постигнаха целта си.

Анонимен каза...

Винаги съм обичал да казвам, че няма нормални. Има непрегледани. А такива, които гласуват за хора като Антон Кутев пък дари няма нужда да бъдат преглеждани.

ЗЛАТИНА КОЕВА каза...

Да, но пак са повече от очакваното. Някак са повярвали, че са им вдигнали пенсиите, неразбираемо как и защо.Сигурно с прегледа има нещо общо.