четвъртък, 25 февруари 2010 г.

ДО ГРАЖДАНИТЕ И СЕЛЯНИТЕ НА СТАРА ЗАГОРА

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

(Обръщение на ИБ на БСП)

Скъпи другари и другарки, жители на Стара Загора,

Позволяваме си да се обърнем към всички вас с призив да подкрепите в този труден момент вашия дългогодишен парламентарен представител, другарката Масларова, чието име тенденциозно и целенасочено бива опетнено от новата власт. Нещо повече, срещу нея се изправи с цялата си мощ репресивната държавна машина, която очевидно управлява и уж независимия български съд. Невъзможно е по друг начин да се обяснят несправедливите обвинения и непрекъснати атаки към другарката Масларова, а скандалната гаранция от 50 000 лв., определена от съда, надминава всякакви представи за благоприличие. Тъй като обаче не можем да се надяваме на справедливо отношение към нея, а не искаме да я загубим като ценен кадър, работещ неуморно за благото на страната, а и в частност на вашия град, ви призоваваме да окажете подкрепата си за г-жа Масларова на долупосочените банкови сметки, както и чрез sms. Част от средствата, които сме убедени, че ще помогнете да съберем, ще бъдат използвани както за плащане на гаранцията, така и за адвокатски хонорари. Нека накратко ви напомним за дейността на др. Масларова в региона.

Считаме за безпочвено обвинението за ремонта на социалния дом. Нима можем да допуснем в 21. век в една европейска държава, гражданите да бъдат обслужвани в порутени сгради, застрашаващи живота им и този на служителите?! Нима това, че г-жа Масларова осигури на старозагорци една луксозна и уютна сграда, в която да се чувстват истински европейци, обслужени и приети както заслужават, може да се счита за престъпление? Може ли също така да се счита за престъпление фактът, че познати на др. Масларова са извършили този ремонт. Трябва ли всички приближени на депутати и политици фирми да прекратят дейността си под страх от съдебно преследване за конфликт на интереси. Явно според т.нар. независим съд, а и според управлението, трябва.

Друго обвинение, което също считаме за неоснователно, е свързано с хотел „Армира” на Старозагорските минерални бани и появилите се твърдения, че там са почивали на преференциални цени служители на ТЕЦ 2. Дори да е така, има ли нещо лошо в това да се осигурят на трудещите се подходящи условия за почивка?

Нека не забравяме и въведената от др. Масларова „Програма за активно стареене”, позволила на не малко пенсионери удоволствието да видят след години отново морския бряг и да се почувстват като европейските си събратя. Част от тях са именно вашите майки и бащи от Стара Загора и региона.

Това са само няколко примера от дейността на др. Масларова в полза на вас и вашия прекрасен град. Убедени сме, че в него живеят сърцати и благодарни граждани (и селяни), които с радост ще откликнат на нашия призив. Благодарим ви!

Снимка: http://www.tg.government.bg/news220107.html

4 коментара:

БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ каза...

Това ме развесели, колкото олимпийскитв вицове на Слави :D :D :D

8 zh Team каза...

Дай някой лев за женицата!В ареста всякакви ги има.

gregory каза...

Това истина ли е?
Защото ми оправи петъка:)))

8 zh Team каза...

Засега е само шега, но знае ли човек? На "Позитано" всичко е възможно.