петък, 29 януари 2010 г.

А!

„България ще подкрепи кандидатурата на Турция за членство в ЕС при изпълнение на всички необходими критерии, обеща премиерът Бойко Борисов на президента на Турция Абдуллах Гюл при посещението си в Анкара.” – това се твърди в електронното издание www.Vesti.bg

Може би пропускам нещо, но не помня да се е обсъждал подобен вариант в България. А не е зле понякога да ни питат какво подкрепяме и какво не. Все пак и ние сме в тая България. Навремето Първанов и съпартийците му плакаха за „братята” сърби, страдащи под ударите на американската агресия, без да ни питат имаме ли наистина такива братя. Сигурно са си извадили заключение от отколешните пристрастия на купонджиите към "сръбското".

При посещението си на гръцката граница тия дни Борисов обяви и гърците за наши братя, което не им попречи още на следващия ден да държат роднините си при - 20 градусов студ навън.

Сега изглежда и с турците ще пием брудершафт. От толкова братски прегръдки направо ще ни заболят кокалите!

Хубавото е, че посещението в Турция се случи след, а не преди това в Германия. Че не се знае Анджи-то как щеше да реагира на братската ни подкрепа за турското ЕС - членство.

Снимка: top10-kiev.livejournal.com/229365.html


4 коментара:

Павел Борисов Николов каза...

Почти като едно време:

"Братя по оръжие,
братя с еднаква кръв..."

ЗЛАТИНА КОЕВА каза...

Само да не се умножат нещата от едно време.

Анонимен каза...

България е готова на всичко.

ЗЛАТИНА КОЕВА каза...

Преди всичко хората правят България, а те не трябва да са готови на всичко.