сряда, 10 юни 2009 г.

С ЖЪЛТА КНИЖКА







След като социолози и политолози класифицираха електората по „възраст, класа, пол, занятие”, политиците ще почват да го характеризират и по личностни качества. Предизборно пенсионерите станаха „некачествен материал”, блогърите (обаче с извинение) – „простаци”, а следизборно (или междуизборно) привържениците на Синята коалиция според Антон Кутев са психически непригодни, тоест "луди". Не че електоратът пести любезности по адрес на политиците, но той пък е в позицията да бъде ухажван, така че може да си го позволи. Изобщо взаимната любов е на ниво!

Не знам дали „жълтата книжка” е мит или реалност, но ако все пак съществува, предлагам да влезе в списъка на документите, с които може да се гласува и онези, които са си изгубили личната карта да се възползват от нея.

4 коментара:

Анонимен каза...

Значи според Антон Кутев аз съм луд.Изобщо не е смешно.Има хора(визирам тъкмо Кутев),които в маниакалността си и цинизма си,биха минали и през човешки трупове,само и само да имат Власт и Парички!haralanov.blog.bg

8 zh Team каза...

Не знам дали е маниак, но цинизмът е налице. Лошото е, че интригите при сините постигнаха целта си.

Анонимен каза...

Винаги съм обичал да казвам, че няма нормални. Има непрегледани. А такива, които гласуват за хора като Антон Кутев пък дари няма нужда да бъдат преглеждани.

8 zh Team каза...

Да, но пак са повече от очакваното. Някак са повярвали, че са им вдигнали пенсиите, неразбираемо как и защо.Сигурно с прегледа има нещо общо.